2019-12-02 12:57:50• hírek • Bede Emőke

Ismét versenyt indított Vujity Tvrtko: egy jótékonysági előadás a tét

Nemes célú versenyt hirdetett nemrégiben a népszerű magyar riporter, Vujity Tvrtko, melyben a magyarországi megyék mellett a határon túli magyarlakta területek is ringbe szállhatnak, a tét pedig nem kicsi. Tvrtko ugyanis a nyertes megyében saját költségén egy jótékonysági előadást tart, melynek bevételéből a rászoruló gyermekeket támogatja.

A soron következő megyékben lakó Facebook-felhasználóknak 48 órájuk van rá, hogy megírják a riporter bejegyzése alá, pontosan honnan is követik a tevékenységét. Ezt követően a helységnevek és a hozzászólások számát Tvrtko arányosítja a lakosságszámmal, így minden megye kapott egy-egy pontszámot, melynek segítségével aztán majd kialakul a végleges sorrend.


A bejegyzés, ahova a hozzászólásokat várják, ide kattintva érhető el.


Az előző évben a Szatmár megyei követők a rendelkezésükre álló 72 óra alatt több mint 4200 hozzászólást küldtek, ezzel a hatalmas aktivitással pedig sikerült 3,763 pontot bezsebelni. Bár a verseny eddigi legmagasabb pontszámát ezzel nem tudtuk lenyomni, mégis büszkék lehetünk e pontszámra, ugyanis Bihar (1,085) és Kolozs (0,263) megyét is megelőznünk. Tavaly egyébként Vas megye nyert, a megyei kórház egy 3.640.000 forint értékű vadonatúj gyerekkönyvtárral és mesesarokkal gazdagodott!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: